Gümüşdüğün İlkokulu
GÜMÜŞDÜĞÜN KÖYÜ GÜMÜŞ DÜGÜN KÜME EVLERİ NO: 4 ESKİL / AKSARAY

VİZYON

Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip evrensel değerlere saygılı, değişime ve gelişime açık, nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği bir okul olmaktır.

MİSYON

Çağdaş medeniyet seviyesinin üzerini hedefleyen, vatanını seven, sorumluluklarını bilen ve yerine getiren, insan haklarına saygılı, özgüveni olan, çevresi ile olumlu iletişim kurabilecek öğrenciler yetiştirmek için çalışmaktır.

Tam Gün

Başlama: 08:50 Bitiş : 14:30

Lojman Sayısı

Lojman Bilgisi

Okulun yolu güzergahından geçen servisler bulunmaktadır.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz il merkezine 65 Km, ilçe merkezine 28 Km mesafededir.Okulumuz Eskil köyleri arasında Aksaray il merkezine en yakın köylerdendir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Gümüşdüğün Köyü Aksaray-Konya yoluna 6 km mesafede bulunmakta olup 60 haneli bir yerleşim yeridir.